Bra att veta

Vanling hårddisken  Snabb Hårddisken ( SSD )

Snabba Hårddiskar/SSD

SSD är mer av en bekvämlighet för de som inte orkar vänta på “loading timers” så byter du till ssd och  får en snabbare dator.

Med en SSD(Solid State Drive) alltså snabb hårddisk vill uppstarten av alla program gå betydligt snabbare. Perfekt till Windows eller liknande. Så byter sbobet mobile du till ssd och får en snabbare dator.

Det är köpläge för ssd! Priserna har gått ned, prestanda har gått upp och enheterna har blivit smartare, mer hållbara och större .

Skillnaden mellan ssd och en vanlig hårddisk är att informationen lagras på flash-minneskretsar i stället för på en snurrande skiva. Det är samma teknik som i usb-minnen eller minneskort.
Ssd (snabb hårdisk )är mer strömsnål än en vanlig hårddisk och tål stötar och slag bättre eftersom den inte innehåller sbobet mobile rörliga delar.Väldigt många program och datatyper är uppbyggda så att de hämtar små små bitar information på olika ställen. Vid till exempel en start av Windows ska tusen tals små filer laddas. Att dra igång datorn som har en ssd kan gå på några sekunder mot tidigare en minut eller mer.

KONTAKTA OSS

© 2018-2019 - SOS Data Ab Oy. All Rights Reserved.