• Olemme erikoistuneet

  Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 ja Mac OS 7 -10.x
  Tietokoneet, palvelimet, verkot ja tietoturva
  Komponentit ja käyttöjärjestelmät Verkkoviat, virusten puhdistus, tietoturva- ja tulostinongelmat...

  Lue lisää
 • Valvontakamerat, Smart Home & Turvallisuus

  Pidä kotiasi silmällä – valvontakameran avulla. Mahdollisuus seurata mitä huvilalla tapahtuu kun et itse ole paikalla antaa turvallisuuden tunteen. Voit myös katsoa helposti onko lunta kasaantunut katolle tai näyttääkö kotona rauhalliselta kun olet lomalla.

  Lue lisää
 • Asennukset ja konfigurointi

  Oletko ostanut uuden laitteen ja sinulla on ongelmia asennuksen kanssa? Voimme auttaa sinua verkon asennuksessa (tulostimet, palvelimet, työasemat, reitittimet, modeemit ym.) Meidän palvelumme sopivat niin yritys- kuin yksityisasiakkaille.

  Lue lisää

Sinulla on ongelma, meillä on ratkaisu

Nyt tarjoamme odotetun palvelun yksityisille henkilöille. Monella on ongelmia tietokoneen, tulostimen tai kotiverkon kanssa. Kun nämä ongelmat iskee tulee turhautunut ja turvaton olo. Nyt tarjoamme apua kaikille Teille, todella edulliseen hintaan. Palvelumme sopivat kaikkien lompakoille ja tähän asti kaikki asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä. IT tukea johon sinulla on varaa.

Lue lisää

Meidän palvelut sopivat niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

Ylläpito & Korjaukset

SOS DATA hoitaa asennukset, ylläpidon, käyttäjätuen, vianetsinnän ja huollot Mac ja PC tietokoneille. Meillä on ollut pelkästään tyytyväisiä asiakkaita tähän mennessä. IT tuki johon sinulla on varaa milloin vain.

Yritykset

Meidän huoltosopimuksella yrityksenne ei koskaan pysähdy. Saatte nopeasti apua puhelimessa tai etäyhteydellä. Hoidamme teidän IT-ympäristön ja teemme siitä välineen menestykseen. Se on yksi syy miksi meidän asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä huoltosopimukseemme.

Tiedostojen palautus

Meillä on laaja tekninen osaaminen, pitkä kokemus käyttäjätuesta sekä yhteydet asiantuntijoihin. Olemme pelastaneet monet perhevalokuvat ja tärkeät tiedostot hajonneilta kovalevyiltä...

Asiakaskäynnit

Me noudamme ja tuomme tietokoneenne ilmaiseksi, sekä jos tilaatte kulutustuotteita meiltä niin toimitamme ne ilmaiseksi, autamme myös asennuksissa tarvittaessa. Ratkaisemme usein asiakkaiden ongelmat nopeammin kuin muut tukiyritykset.

© 2018-2019 - SOSData – Finnish Ab Oy. All Rights Reserved.